A aparut pe internet o inregistrare audio care arata ce se intampla atunci cand nu iese totul asa cum
si-ar dori primarul. Pe scurt:
Primarul din Celaru/Dolj incearca sa-i forteze pe cei 2 consilieri
PRM, alesi prin vot democratic, sa voteze viceprimarul PSD. Prin
urmare, cineva de la PRM Craiova a venit la Celaru ca sa le retraga
sprijinul politic celor doi de la PRM daca nu voteaza "cum trebuie".
Daca voteaza cum trebuie, citez: "nu mai va retragem sprijinul".
Aveti mai jos transcrierea discutiei, preluata din postarea de pe Youtube:
[??] Hai d-na secretara afara
[??] Haideti. Haideti, d-na secretara, ca pleaca lumea si pe urma nu mai putem sa mai .. Da . exact.. haideti
[Primar]: Eugene ...
[Eugen]: Domnule presedinte ..
[Presedintele]: Hai ca n-avem nici un rost ..
[Primar]: Uite care e chestia .. Dansii vor sa va retraga sprijinul. Nu va retragem nici un sprijin. Da ? La amandoi ! Da ? Ramaneti amandoi, votati cu noi.. si nu mai va retragem nici un sprijin. Nici pe ala, nici pe ala.. Si gata .. Zi Eugen ..
[Stroe]: Nu vezi ma ca nu vrea nici unul, ma .. nu vrea ma nici unul nu vrea nici unul, domne
[Primar]: Hai mai Eugen, spune-mi tu . Ce fac ?
[Eugen]: ... Nu stiu domne, acuma, daca nu veni presedintele ..
[Titi]: Domne, de ce sa ne retrageti domne sprijinul ? Care e motivul, domnule ? Aratati motivul, domnule. De ce sa ne retrageti ?
[??]: Bai, te juri .. Sa se jure .. Nu vru sa se jure..
[Titi]: Domne, cum sa jur, domne, am ajuns sa jur inainte de a .. suntem la biserica aici ? Nu jur, domne, eu .. Asa-mi pierd painea. O sa aduc copiii la dumneavoastra domnul presedinte. La dumneavoastra ii aduc la restaurant, acolo. Ca sa cerseasca sa-i tineti dumneavoastra la scoala. Castig prin munca mea 300 de voturi. si veniti si va bateti joc. Va bateti joc, domnul presedinte, de noi.
[??] De ce nu juri ma ?